tips hur man hittar löjligt billiga flyg

Extremt låga biljettpriser för flygbiljetter är ofta resultatet av fel som flygbolagen inte upptäcker i tid. Den goda nyheten är att sådana fel inträffar ganska ofta och att du också kan dra nytta av dem! Upptäck 6 tips om hur du hittar löjligt billiga flyg.

Vad är ett felpris?

Felpriser, även kända som misstag flygpriser eller flygbolagspris glithces är superbilliga flygbiljetter, vilket representerar ovanligt stora avvikelser från den vanliga prisklassen för en viss destination.

Varför uppstår ett felpris?

Statistiskt sett är misstag flygpriser oundvikliga, och de kan uppstå på grund av många faktorer. Den vanligaste orsaken till ett felpris är mänskliga fel, men det kan också orsakas av tekniska problem, kommunikationsproblem eller felaktiga valutaomvandlingar.

Hur söker jag efter felpriser?

Bland tusentals flygningar dagligen skulle det vara för tid och pengar som konsumerar för flygbolag att kontrollera och ändra nästan alla bokningar och därför hedrar de ofta sådana priser. Men du måste veta hur du hittar dem och när du väl gör det måste du agera mycket snabbt.

Här ger vi dig tips på hur du hittar löjligt billiga flygbiljetter:

Hitta ovanliga prisfall genom att göra breda sökningar i metasökmotorer
Metasökmotorer är ett bra sätt att snabbt utforska och jämföra priser från olika flygbolag, samtidigt som de erbjuder användbara verktyg som prisprognoser, sökresultatfiltrering, e-postvarningar etc.

Om du letar efter felpriser är det bäst att göra en bred sökning. Du kan välja en hel månad för ditt avresedatum och på så sätt kommer du enkelt att upptäcka eventuella ovanliga prisvariationer.

Låt andra göra jobbet åt dig Det enklaste tillvägagångssättet för att hitta felpriser är i själva verket att följa de specialiserade hot-deal-jägarna. Här är några av de mest populära resurserna som publicerar misstagspriser och reseerbjudanden dagligen när de upptäcks, Registrera dig för e-postvarningar & bli en hängiven följare på sociala nätverk Alla sidor som nämns ovan låter dig prenumerera på deras e-postaviseringar och varningar, och de flesta av dem är också aktiva på sociala medier. Att fylla din inkorg och nyhetsflöde med bra reseerbjudanden är ett bra sätt att övervaka de senaste erbjudandena.