Kan jag flyga med mitt husdjur på kommersiella flygbolag?

Medan du flyger ditt husdjur kan vara en stressig upplevelse för både ägaren och djuret, tillåter privatjetcharter ditt husdjur att resa säkert i en lugn, kontrollerad miljö och ha dig vid deras sida för att försäkra dig. Det är en populär lösning för dem som behöver transportera husdjur från en plats till en annan och vill minimera störningen och stressen i upplevelsen för djuret.

Med över 55 års erfarenhet är vi väl insatta i att ordna privata jetflyg för dina fyrbenta vänner. När vi närmar oss Brexit och därmed en potentiell förändring av resereglerna kommer vårt team att göra sitt bästa för att hålla dig uppdaterad med den senaste informationen. Vi har belyst fördelarna med privata resor för husdjur och svarat på några av de vanligaste frågorna vi får av husdjursägare. Vissa flygbolag i Europa kommer att tillåta djur att flyga i lastrummet, men bortsett från assistanshundar får djur i allmänhet inte flyga i kabinen. Att resa i lastrummet är en oroande upplevelse för både husdjur och ägare. Inte bara är denna förlängda period av separation stressande för ditt husdjur, djurets säkerhet är ett problem.

Är det säkert att flyga mitt husdjur?

Att flyga med ditt husdjur med privatjet är en säker lösning och ger dig sinnesro. Att ha ditt husdjur i stugan med dig är ett mycket säkrare alternativ än att de reser i lastrummet, där du inte kan röva eller ha någon kontroll över miljön. När du flyger privat finns det alltid regler för att säkerställa säkerheten – till exempel att hundar är på en ledning på asfalten och har en sele ombord som kan fästas på sätets säkerhetsbälten, om du upplever någon turbulens på din resa.

Kan jag flyga med mer än ett husdjur?

Numera är många fler människor husdjursägare, och många husdjursägare har flera husdjur. Bland våra främsta önskemål är att ta flera husdjur på en privatjetcharter. Vi har framgångsrikt organiserat dussintals privata flygningar med husdjur, och våra kunder tycker om att ha sina hundar eller katter i närheten under flygningen. Nyligen hanterade vi ett privatjetflyg från Hawaii till fastlandet USA för en familj på 9 – varav 8 var katter! Att flyga ombord med sin ägare vid sin sida, som flyttade, gav den perfekta lösningen. Med varje katt bekvämt belägen i sina rymliga lådor, placerade snyggt över insidan av sitt privata jetplan, fanns det fortfarande gott om utrymme att gå runt. Ägaren kunde mata och hålla sina katter under hela flygningens sex timmars varaktighet som hon ville.

Kommer mitt husdjur att bli bortskämd?

Djur som flyger privat njuter särskilt av den extra friheten, och ägarna kan koppla av med vetskapen om att deras husdjur är perfekt omhändertagna. Vi har en trio hundar som flyger privat ganska regelbundet, som alla tycker om att bli bortskämda lika mycket som sin ägare. Eftersom vi tillhandahåller anpassad catering för våra kunder, är detta naturligtvis utsträckt till våra älskade husdjurspassagerare också. Be bara din Account Manager att få din föredragna sällskapsdjursmat och vatten tillgänglig under flygningen.

Oavsett om du åker på en lång semester, affärsresa eller om du flyttar, erbjuder en privatjetcharter det perfekta alternativet att ta med dig dina husdjur. För våra kunder som behöver extra speciellt boende för sina husdjur kommer din utsedda Account Manager att göra flygning med husdjur till den mest sömlösa och roliga reseupplevelsen för alla.